“Hubungan Antara Anak & Ayah Tidak Akan Putus Sampai M4ti” – Adam Shahz

Terdahulu pelakon Adam Shahz dan bekas isteri, Fatin Afeefa gagal mencapai kata sepakat mengenai hak jagaan anak perempuan mereka semasa prosiding perbicaraan kali pertama di Mahk4mah Syariah Shah Alam.

Hubungan anak dan bapa

Mengulas mengenai prosiding perbicaraannya itu, Adam menyatakan bahawa hubungan anak dan ayah tidak akan terputus hingga ke akhir hayat terutamanya hubungan anak perempuan dan bapa walaupun ibu dan bapa bercer4i.

Tak kisah bila berlaku percer4ian, jika pihak sebelah sana atau sini ada benda-benda yang negatif pun kita kena ingat satu saja hubungan antara anak dan emak atau ayahnya di mana itu tidak akan putus sampai kita mati.

Ini bukan harapan saya saja yang berdepan dengan isu hak penjagaan anak ini tetapi pada semua golongan bapa yang lain.

Adam menyuarakan mengenai hubungan anak dan bapa itu bukan untuk dirinya sahaja tetapi mewakili setiap bapa di luar sana.

Tambah aktor ini lagi, dia sangat merindui anak perempuannya itu, Ivy Herra Sophia kerana sudah tiga bulan tidak bertemu.

Video s1ndir di TikTok

Dalam pada itu, pelakon filem Juvana turut ditanya mengenai video yang dimuat naik oleh suami Fatin Afeefa, Aliff Awang di TikTok dikatakan seolah-olah meny1ndir dirinya.

Ujarnya lagi, dia hanya mengetahui tentang video tersebut apabila ada pihak yang memberitahunya.

Saya tak nak komen dan lebih baik saya berdiam diri dahulu. Saya tidak kisah pun kerana sudah biasa berdepan dengan perkara seperti itu selama ini.

Mahk4mah telah menetapkan 28 Februari ini sebagai tarikh perbicaraan semula.

Sekadar info, hasil perkahwinan mereka terdahulu, Adam dan Fatin mempunyai seorang anak perempuan, Ivy Herra Sophia yang berusia tujuh tahun.

Sumber : Harian Metro

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : https://ohbulan.com/

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*