“Kita Pulak Yang Seb4k” – Momen Pelajar Pakaikan Ayah Jubah Konvoi Buat Ramai Terharu

Tidak dinafikan kasih seorang ayah itu adalah tidak ternilai kerana seorang ayah tidak pernah mengungkapkan pengorbanan beliau kepada anak-anaknya dan juga kasih sayangnya kepada mereka.

Walaupun begitu, seorang ayah tetap menyayangi anak-anaknya dan berusaha sedaya upaya untuk memastikan semua anak2 dalam berjaya dalam hidup mereka dan mempunyai tahap pendidikan yang tertinggi walaupun mereka tidak mampu.

Begitulah besarnya kasih sayang seorang ayah itu dan sebuah video telah dimuatnaik di aplikasi apabila kejayaan seorang anak itu dikongsikan dengan ayahnya. Kejayaan seorang anak itu adalah hasil usaha keras ayahnya juga yang berada di sisinya memberi semangat dan dorongan untuk setiap kejayaan anaknya itu.

Melalui rakaman video itu, kelihatan seorang lelaki yang sedang dipakaikan jubah konvo ketika majlis konvokesyen anak lelakinya itu. Terlihat jelas reaksi wajah yang sangat gembira saat dipakaikan jubah konvo menandakan kejayaan anak lelakinya itu yang telah merangkul sebuah ijazah.

Video:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YOY Network (@yoynetwork)

Ketika melihat pada ruangan komen, rata-rata warganet terharu melihat keikhlasan seorang anak yang menghargai jasa seorang ayah dan ramai juga yang mendoakan semoga anak lelaki tersebut berjaya di dunia dan akhirat dan juga sentiasa menjadi anak yang soleh.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : https://www.instagram.com/yoynetwork/

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*