[VIDEO] “Baba Anep Amidi wakeup” – Gelagat fahri kejut baba dia tarik perhatian ramai

Achbar Muhammad Fahri, anak lelaki kesayangan yang menjadi pengikat kasih antara pengacara Dayah Bakar dan suaminya iaitu Kapten Hanif. Boleh dikatakan banyak aktivi harian fahri dilakukan bersama Dayah Bakar.

Menginjak ke usia yang hampir tiga tahun, Achbar Fahri sentiasa mencvri perhatian ramai apabila gelagat comelnya sentiasa dikongsi oleh Dayah menerusi laman Instagram rasmi miliknya.

Sekarang ini, Achbar sudah pandai berjalan dan bercakap, setiap hari pelbagai gelagat mengenai keletah manja yang ditunjukkannya dan salah satunya adalah rakaman video yang menunjukkan Achbar sedang mengejutkan ayahnya itu yang sedang tidur nyenyak.

Menyedari bahawa ayahnya itu masih juga tidak bangun dan membuka mata,Achbar terus memanggil nama penuh ayahnya itu seperti sedang marah kerana dah mengejutkannya beberapa kali. Comel betul lagak si kecil yang dah petah bercakap itu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KongsiViral l Review RM10 ㅤ (@kongsi.viral)

Mungkin juga Achbar sedang meniru mamanya apabila memanggil ayahnya sedang bangun.. dah macam lagak ibu- ibu sedang marah dah sampai boleh panggil nama penuhnya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : https://www.instagram.com/kongsi.viral/

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*