“Bukan level saya nak layan” – Adam shahz tak terasa hati video sind1ran suami fatin afeefa

Sebelum ini, suami kepada pelakon, Fatin Afeefa iaitu Aliff Awang ada memuat naik sebuah video pendek yang memaparkan satu ‘quote’ (petikan) yang diletakkan di perkarangan Mahk4mah Tinggi Syariah Shah Alam.

Dalam hantaran itu, Aliff membaca petikan itu sambil kamera difokuskan kepada Adam yang sedang ralit menggunakan telefon bimbit di kawasan menunggu.

Berikutan daripada itu, Adam berkata dia hanya menyedari perkara tersebut selepas pulang dari mahk4mah dan tidak mahu mengulas lebih lanjut tentang video itu kerana dia tidak terasa hati.

Tiada isu pun

Jujur saya katakan, pada awalnya saya langsung tak tahu mengenai video yang kononnya dia perl1 saya itu, sehingga saya keluar daripada kawasan Mahk4mah. Selepas keluar kawasan Mahk4mah, telefon saya terima banyak notifikasi dan saya pun berhenti tepi jalan, buka telefon baru saya tahu tentang kewujudan video tu.

Pada saya tiada isu pun mengenai video tersebut. Sebab saya langsung tiada terasa hati sekali pun. Walaupun daripada sudut pandangan orang lain yang melihat video itu seakan ditujukan kepada saya, namun saya menganggap itu tiada kena mengena dengan saya.

Ujar Adam, dia tidak mahu memberi perhatian kepada perkara yang tidak mendatangkan faedah dan hanya mengeruhkan keadaan sekiranya dia mengambil tindakan.

Kalau saya layan apa beza level saya dengan dia? Sebab bukan level saya nak layan perkara-perkara sebegitu. Saya lebih matang dan bersikap profesional. Andai kata saya ambil sebarang tindakan untuk balas apa yang dia buat, ia akan menjadikan isu ni lebih rumit. Saya pula memang langsung tak pernah jumpa atau berkomunikasi dengan dia.

Sumber: Astro Gempak

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : https://ohbulan.com/

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*